Home

Privé yoga

Als je voor het eerst start met yoga is alles nieuw; de houdingen, de ademoefeningen en het stil leggen van je denken (concentratie). In een privé les yoga krijg je persoonlijk advies over hoe de houdingen uit te voeren op fysiek én geestelijk vlak. Tevens ontvang je begeleiding bij het uitoefenen van een juiste adembeweging en is er ruimte voor het uitwerken van vragen die je hebt. Een privé les yoga is bovendien geschikt voor mensen die fysieke belemmeringen hebben en willen weten wat hun mogelijkheden zijn. Ook bijzonder geschikt voor mensen die eerst de houdingen goed aan willen leren voordat ze deelnemen aan de groepslessen. Je krijgt de uitgewerkte les op papier mee naar huis, zodat je er thuis verder mee aan de slag kan gaan.

Ervaringen:

“Een collega bracht mij op het spoor van yoga. Ik twijfelde echter of het wel iets voor mij zou zijn en vond daarom de stap om meteen aan te haken bij een groepsles te groot. Vandaar dat de mogelijkheid van een privésessie mij aansprak. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. De hartelijke ontvangst en sfeervolle wijze waarop Manon mij kennis liet maken met de verschillende oefeningen gaven de doorslag voor een verdere verdieping in hetgeen yoga te bieden heeft. Voor iedereen die ook twijfelt: niet langer aarzelen, gewoon doen!”
(Frank, geschilbeslechter)
“De prive yogales vond in een fijne sfeer plaats. Ik voelde me meer dan welkom. Bij binnenkomst brandde een kaarsje, er stond een bloemetje klaar en Manon had alles zorgvuldig voorbereid. We zijn rustig begonnen met oefenen, helemaal op mijn mogelijkheden aangepast. Dat werd iedere les uitgebouwd met nieuwe oefeningen. Manon legde uit waarvoor een oefening bedoeld is. Na een aantal privelessen was ik klaar om mee te draaien met de groepsles.”
(Marijke)