Home

Yogawerk

Yoga in de lunchpauze, aan het einde van de werkdag of als workshop, in uw vergaderzaal of een andere ruimte? Vionté geeft binnen uw bedrijf yogalessen op maat.
We leven in een drukke maatschappij waarin veel van ons wordt verwacht en waarin we ook veel ‘moeten’ van onszelf. Veel mensen ervaren deze prestatiedruk als ‘vervelend’ of als ‘iets dat erbij hoort’. Beide houdingen leveren vaak lichamelijke en emotionele spanningen op. Die kunnen zich uiten in klachten als slapeloos-heid, een opgejaagd gevoel, gespannen spieren en verminderd werkplezier. Met yoga kun je de balans herstellen. Tijdens de lessen doen we yogahoudingen, adem-oefeningen, meditaties en visualisaties.

Vionté geeft werknemers oefeningen mee die op de werkvloer én thuis direct toepasbaar zijn. Zo werkt Vionté: door vitaliteit, ontspanning en expressie!

  • Investeren in het behoud van gezonde mensen.
  • Minder ziekteverzuim door klachten als burnout, stress, RSI en nek-, rug- en schouderklachten.
  • Werknemers leren hun denken te richten en hierin mild te zijn voor zichzelf en voor collega’s. Dat komt hun concentratievermogen, effectiviteit en productiviteit ten goede.
  • Ze ontwikkelen zelfkennis. Dit bevordert het zelfsturend vermogen en de creativiteit.
  • Werknemers gaan na de les met nieuwe energie en bezieling weer aan de slag.

Op basis van een persoonlijk gesprek breng ik graag een offerte uit, voor een vorm van YogaWerk die past binnen de wensen en mogelijkheden van uw bedrijf.

Ervaringen:

“Vol enthousiasme heeft Manon bij ons een introductiecursus gegeven. Onder haar begeleiding hebben we geleerd dat de menselijke geest soms alle kanten uitvliegt, maar dat je daarin ook kunt sturen.
(Diana, medewerker bij Dienst Landelijk Gebied)
“Sinds een jaar doe ik op mijn werk mee aan de yogalessen van Vionté. Ik heb hier veel profijt van. Ik zit lekkerder in mijn vel, ben minder prikkelbaar en raak minder in de war in lastige werksituaties. Yoga heeft op iedereen een ander effect, maar ik zou het iedereen aan willen raden.”
(Nisha, Teamleider bij WoonZorgcentra Haaglanden)
“Manon werkt nooit op de automatische piloot, maar voelt feilloos aan waar haar leerlingen behoefte aan hebben en past haar lessen daar op aan. Zo stelt ze haar leerlingen in staat om tijdens de les zélf te werken aan een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning. Vaak werkt het effect ook na de les nog door."
(Marloes, speechschrijver bij de rijksoverheid)