Denise Visser

Denise doceert Yin yoga. Met haar achtergrond in de psychologie heeft Denise altijd al interesse gehad in het welzijn van de mens. Yoga is uitgegroeid tot één van haar grootste passies. In haar lessen staan respect voor elk lichaam en het luisteren naar de grenzen ervan centraal. Op die manier probeert ze haar zachte lessen zo toegankelijk mogelijk te maken. Haar persoonlijke benadering in combinatie met een vleugje humor helpen daarbij. Denise werkt naast yogadocent als kinderpsycholoog.

More...

“Mijn eerste yogales kan ik me nog goed herinneren. Een goede vriendin nam mij mee naar een Yin yoga les. In die tijd had ik veel last van stress en spanning, en stond ik voor alles open om meer rust te ervaren. De les ervaarde ik heel dubbel: ik werd me ineens wel erg bewust van alles wat zich in mij afspeelde. Dat was niet altijd even prettig. Tegelijkertijd merkte ik dat dat precies hetgeen was wat nodig was om meer rust te ervaren. Het was een enorme opluchting om te merken dat je, hoe ver weg het ook lijkt, mogelijkheden hebt om de balans te herstellen. Hierdoor kreeg ik meer vertrouwen en begon ik mijn lichaam meer te waarderen. Bovendien voelde ik me soepeler in mijn lijf. De wil om dit alles over te brengen op anderen was één van de grootste redenen om te beginnen met de docentenopleiding.

Yoga betekent voor mij mildheid voor jezelf. Met behulp van yoga leer ik mijn grenzen op te merken en hiernaar te luisteren. Iets wat ik, met vallen en opstaan, meeneem in het dagelijks leven. Yoga is voor mij dan ook niet alleen beperkt tot het moment op de mat, maar speelt zich ook juist daarbuiten af.

In mijn yogalessen staan vriendelijkheid richting jezelf en het lichaam centraal. Het is oké als je opmerkt dat je hoofd overuren draait - het is al mooi dat je dat opmerkt. Het maakt niet uit hoe de houding er bij jou uit ziet - zolang je jezelf geen pijn doet en je de houding veilig beoefent is het precies goed zo. Hier help ik je bij. Samen zoeken we in de lessen een diepe ontspanning op. Ik kijk er naar uit je te verwelkomen in één van mijn lessen!”

Denise heeft een Yin yoga docentenopleiding gedaan bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Daarnaast heeft zij een Restorative yoga docentenopleiding gedaan bij Lasater Yoga, en de Zwangerschapsyoga docentenopleiding bij Birthlight. Denise heeft daarnaast diverse kortere cursussen gevolgd, onder andere gericht op aanraking bij yoga, pranayama en klank(schalen).

Wat leerlingen zeggen over Denise

Ik kan niets anders dan haar lessen van harte aanbevelen.


Sophie GZ-psycholoog

Denise is een hele warme en kundige docent. Ze is oordeelvrij en in haar lessen is dan ook ruimte voor ieders behoefte en (fysieke) mogelijkheden. Ze denkt mee waar nodig en behoudt de stilte waar kan, om echt naar binnen te kunnen keren. Ik kan niets anders dan haar lessen van harte aanbevelen.

Mijn favoriete yogadocent!


Annabel Redacteur

Na elke yogales van Denise voel ik mij veel rustiger en relaxter. In haar lessen geeft ze altijd verschillende opties voor bepaalde houdingen aan, waardoor haar lessen toegankelijk zijn voor elk niveau. Tel daar haar fijne stem, warme uitstraling en vrolijkheid bij op en mijn favoriete yogadocent is gevonden!

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet tevreden, meld je gewoon weer af
Twee proeflessen
€ 18,50

Neem contact op met Denise

>