Esther van Klaarbergen

Esther is van oorsprong Hatha yoga docent maar houdt van een dynamische flow in haar lessen. Je zult in haar lessen door middel van beweging uit je hoofd treden en ontspanning vinden.

More...

Yoga heeft mij al veel gebracht in het leven. Het helpt me uit mijn drukke hoofd te gaan, in mijn lichaam te treden en het daagt me uit om balans, kracht en stilte te vinden in mijzelf en daardoor dingen weer duidelijker te zien. Ik ben moeder van Quinten en Loïs en heb tijdens de zwangerschappen een liefde ontwikkeld voor zwangerschapsyoga.

Ik geloof dat yoga voor iedereen is, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, lenigheid of kracht. Mijn doel is om alle aspecten van yoga begrijpelijk en passend te maken en jou weer goed je lichaam te laten voelen. Soms vanuit zachtheid en de andere keer jouw uitdagingen en mogelijkheden zoekend door de grenzen in jezelf een beetje op te zoeken, in een veilige omgeving. Mijn lessen kenmerken zich door een mooie balans tussen beweging, ademhalingstechnieken, meditatie, concentratie en innerlijke rust.

Esther heeft de 200urige hatha yoga opleiding gedaan bij Yoga Point Leidsche Rijn en de Birthlight zwangerschapsyoga opleiding bij Yoga Moves Utrecht.

Wat anderen zeggen over Esther...

Geweldig gevoel!


Marco Retreatdeelnemer

Esther's stem en manier van lesgeven zuigen mij de yoga wereld in en dat is een geweldig gevoel. Bedankt voor de leerzame reis die jij iedere keer weer met ons aangaat. Ik geniet van iedere yoga sessie.

Oog voor het hele lichaam en volledig jezelf zijn


Romy Coach

Een yogales van Esther is altijd een feestje! In de eerste plaats door haar fijne aanwezigheid en haar rustige stem waarmee ze je op een heel prettige manier mee op reis neemt door de les. En ten tweede omdat Esther altijd afwisseling heeft in haar lessen, oog heeft voor het hele lichaam, ze je het gevoel geeft dat je volledig jezelf mag zijn en je zowel als beginner als ervaren yogi tot je recht komt in haar lessen. Dankjewel lieve Esther voor jouw fijne lessen.

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet happy, meld je gewoon weer af
Twee proeflessen
€ 17,50

Neem contact op met Esther

06 - 28 30 90 28
>