Hendrikje van Leest

Hendrikje geeft zwangerschapsyoga en pilates. Van huis uit is Hendrikje theatermaker en coach. Naast haar pilateslessen, geeft ze theaterlessen en loopbaancoaching. Ze houdt ervan om anderen een spiegel te geven en te inspireren zichzelf opnieuw te ontdekken.

More...

“Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik mijn eigen weg gegaan en bracht mijn hart me bij een kleinkunstopleiding. Tijdens de opleiding raakte ik zwanger en bleef ik hard doorwerken om zowel de opleiding als mijn ondernemerschap door te kunnen zetten. Zwangerschapsyoga gaf me de rust om bij de zwangerschap stil te staan, en zowel letterlijk als figuurlijk ruimte te gaan maken voor een kindje erbij.

Na de bevalling ben ik weer pilates gaan volgen om te herstellen en werd ik gevraagd om zelf pilatesles te gaan geven. Afgelopen jaar heb ik me gespecialiseerd in zwangerschapspilates. Tijdens de zwangerschap van ons tweede zoontje heb ik veel gehad aan de combinatie van de juiste krachtoefeningen en zwangerschapsyoga. Ook bij het herstel gaf de combinatie van krachtoefeningen en pilates me een goede basis om in balans te kunnen herstarten.

Daarom omvatten de lessen zwangerschapsyoga en pilates dan ook een combinatie van pilates en yoga, gericht op een gezonde houding en ontspanning. Ik breng een mix van creatieve oefeningen en individuele coaching, met de focus op fit en gezond zwanger zijn en gezond herstellen en reïntegreren. De lessen pilates zijn daarbij open voor iedereen die wil werken aan zijn/haar houding en, net als de lessen zwangerschapsyoga, een moment voor jezelf.”

Hendrikje volgde haar opleiding tot pilates docente bij Queno opleidingen in Westerbork. Ze heeft een achtergrond in Technische Natuurkunde aan de TU Delft en volgde organisatiepsychologie en coaching vanuit de positieve psychologie aan de Open Universiteit. Ze specialiseerde bij Queno met de opleiding Fit en gezond zwanger.

Wat anderen zeggen over Hendrikje...

Een ontspannen moment voor mezelf.


Anoniem

Hendrikje maakt een voor mij persoonlijke mix tussen krachtoefeningen vanuit Pilates en ontspannen yogaoefeningen. Er is ook ruimte voor vragen over de zwangerschap en bevalling zelf. Een ontspannen moment voor mezelf.

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet happy, meld je gewoon weer af
Twee proeflessen
€ 17,50

Neem contact op met Hendrikje

06 - 16 30 40 08
>