Janneke Schuurman

Janneke geeft Vinyasa en Yin Flow yogalessen. Ze weet je op een ontspannen manier het beste uit jezelf te halen, op alle niveaus.

More...

“15 jaar geleden is mijn yoga avontuur begonnen als een manier om een intensief sportschema en sport gerelateerde blessures wat ademruimte te geven. Als een fysieke manier om balans te vinden in een zeer actieve omgeving, viel yoga niet altijd volledig op z’n plek.

Pas toen ik een aantal jaar geleden in een burn-out terecht kwam heeft yoga me een manier gegeven om op een andere manier balans te vinden, Door eerst contact te maken met mijn lichaam, maar daardoor ook ruimte te geven aan wat er op het moment aanwezig is, ook emotioneel en mentaal.

Op dit moment is yoga een manier geworden om niet alleen lichamelijk maar ook in de rest van mijn leven, werk, gezin, balans te vinden. Deze mogelijkheid is wat me elke dag weer naar de mat brengt, elke dag weer als een nieuw begin.

Tijdens de lessen geef ik je de mogelijkheid en vrijheid om je eigen balans te vinden, op de mat en daarbuiten. Tijdens mijn lessen geef ik veel aandacht aan het lichamelijke bewustzijn door middel van de ademhaling, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Mijn lessen zijn luchtig zonder de grond onder je voeten te verliezen.”

Janneke heeft de 200uurs Vinyasa yoga opleiding bij Yoga moves in Utrecht gedaan en de yin yoga/mindfullness opleidng bij stillnessinyoga in Doorn.

Bijscholingen: iRest Yoga Nidra opleiding bij James Reeves (iRest institute) en op dit moment bezig met een 4-jarige HBO opleiding als Ayurvedisch Therapeut.

Wat anderen zeggen over Janneke...

Leuk en een beetje spiritueel


Chantal Communicatie adviseur

Janneke is leuk, down-to earth, grappig en toch ook wel een beetje spiritueel, zonder zweverig te zijn. Ze heeft veel aandacht voor de mensen en ziet gelijk als er iets aan de hand is.

Vrijheid


Astrid Open Science Officer bij de Koninklijke Bibliotheek

Janneke is authentiek, en neemt je mee in de les waar je in de structuur je eigen vrijheid kan vinden.

Vraag twee weken online proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet happy, meld je gewoon weer af
Twee weken onbeperkt online proeflessen
€ 10,-

Neem contact op met Janneke

06 - 15 62 65 99
>