Marjolein de Kwaasteniet

Marjolein geeft Hatha yoga les. Ze laat zich graag inspireren door de wijsheid uit het zenboeddhisme. Ze helpt jou volledig te ontspannen en weer fit en lekker in je vel te voelen.

More...

“Ik beoefende al jaren yoga als hobby, maar ik leerde de waarde van yoga pas echt kennen toen mijn man ongeneeslijk ziek werd en yoga mij leerde dat ondanks het verlies wat mij te wachten stond ik kon vertrouwen in mijn eigen adem en stilte. Deze ervaring leidde er toe dat ik bijna dagelijks mijn yogamat op zocht.

Na het overlijden van mijn man konden sommige oefeningen mij helpen bij het doorleven van mijn tranen en met de meditatie ontwikkelde ik mildheid voor mijn eigen hart. In een periode van rouw kan het leven erg schraal voelen en yoga en meditatie leerde mij de altijd aanwezige liefde in mijn hart te ontwikkelen. Deze weg was voor mij van vitaal belang om de schraalheid in mijn hart te laten smelten en om te buigen in tevredenheid en rust. Ik wens dat iedereen in mijn yogalessen deze bron in zichzelf ontdekt!

In mijn yogalessen breng ik 3 elementen bij elkaar: aan de hand van een thema richten de oefeningen zich op het fysiek bewegen (opbouwen van kracht, balans en flexibiliteit); de meditatie is het moment om de stilte in jezelf te ontmoeten zodat je vertrouwen gaat krijgen in de stroom van het leven. Ik haal inspiratie uit het zenboeddhisme en vertel hier in de les regelmatig iets over.”

Marjolein heeft haar opleiding tot yogadocent gevolgd bij de vierjarige docentenopleiding Yoga & Vedanta. Ook heeft ze Yin yoga bij de Aalo gedaan. Ze combineert hatha yoga met meditatie en laat zich inspireren door de wijsheid uit het zenboeddhisme.

Wat leerlingen zeggen over Marjolein

Nuchter, persoonlijk en spiritueel


Dymph Stafmedewerker bij het Graafschap College

Marjolein combineert een nuchtere, persoonlijke kijk op yoga met tijd en aandacht voor het spirituele aspect. Dit maakt haar lessen boeiend. Ze geeft nadrukkelijk ruimte voor de eigenheid van alle deelnemers aan de les. Een heerlijke manier om ontspannen aan de rest van je dag te kunnen beginnen

Inspannen en ontspannen


Ben Leerkracht basisschool

Elke les heerlijk inspannen en ontspannen. Fijne, rustige begeleiding door Marjolein, met humor, maar ook veel diepgang in de uitleg van yoga en achtergronden

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet happy, meld je gewoon weer af
Twee proeflessen
€ 17,-

Neem contact op met Marjolein

06 - 27 12 85 01
>
Gratis proefles week van 6 t/m 10 januari 2020!

Vol = helaas vol...

  1. Zoek in het rooster de gratis proefles die wilt volgen.
  2. Klik op de Proefles-knop en vul de gewenste yogavorm en tijdstip in.