Petra Kooij

Petra geeft hatha yoga les. Ze helpt je zowel ontspanning als innerlijke kracht te ervaren waardoor je dichter bij jezelf uitkomt. 

More...

"Yoga beoefen ik al lang, soms was het even op de achtergrond, maar nooit voor lang.

Ik heb gedurende mijn leven veel te maken gehad met angst en paniekaanvallen. Mijn hoofd zat altijd vol en ik kon het soms niet opbrengen mijzelf letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Ik bleef zoeken naar manieren om hiermee om te gaan. Uiteindelijk heeft yoga mij ver gebracht op deze weg. Ook haalde ik inspiratie uit opleidingen op het gebied van filosofie, spiritualiteit en oude wijsheidstradities.

Het voor mij steeds belangrijk dat ik kennis en ervaring praktisch kan toepassen. Ik kijk graag met een zachte en verdiepende blik naar mijzelf, andere mensen en de wereld om mij heen en ontdek daarin wat dit moment mij te zeggen heeft. Yoga is een fantastische manier om hier bij te kunnen komen. Het leert me te verstillen, te vertrouwen en flexibel te blijven bewegen in lichaam én geest.

Op de yogamat is er tijd voor jezelf. De houdingen laten je ervaren hoe je je van binnen voelt en wat je nodig hebt in dit moment. Het geeft energie en rust tegelijk en de mogelijkheid om dicht bij jezelf te komen. Ik neem je in de les graag mee op deze reis."

Petra heeft de 3-jarige yogaopleiding bij de Saswitha-opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte gevolgd. Daarnaast is zij zingevingstherapeut en heeft hiervoor de 4-jarige opleiding Zingeving en Spiritualiteit aan de Academie van Geesteswetenschappen gevolgd.

Wat anderen zeggen over Petra...

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet happy, meld je gewoon weer af
Twee weken onbeperkt online proeflessen
€ 17,50

Neem contact op met Petra

06 - 28 30 90 28
>