Xandra van der Vegt

Xandra geeft yoga & meditatie. Leer de stilte in jezelf ervaren tijdens de meditatiemomenten en voel de energie stromen in de diverse yogahoudingen. Gun jezelf dit heerlijke moment van rust & ontspanning. 

More...

Mijn yogareis begon in de tijd dat ik een actieve, sportieve en perfectionistisch ingestelde werkende moeder was; een bezig bijtje dat maar door bleef hollen en overspannen raakte…..Door een ademhalingscursus, mindfulness, hatha yoga, meditatie en yin yoga lessen ontdekte ik steeds meer hoe ik middels meditatie en yoga houdingen “meer rust” in mezelf kon vinden en om kon gaan met stressvolle situaties.Door Yin yoga leerde ik te voelen waar ik spanning vasthield en me te ontspannen, niet alleen tijdens de les maar ook gedurende de dag. Ook de yogafilosofie sprak me steeds meer aan en dat in combinatie met een fikse dosis interesse in Oosterse levenswijzen, was dat het begin van een reeks yogadocentenopleidingen.

Yoga loopt als een rode draad door mijn leven heen en ik haal veel energie en rust uit mijn dagelijkse yoga en meditatie momenten op een matje thuis of in de tuin. Maar ook op vakantie gaat er altijd een yogamatje mee in de koffer, want hoe fijn is het om je (vakantie)dag te starten met een Zonnegroet op het strand of een meditatie bij zonsondergang?

En hoe mooi is het om je passie en kennis te delen met anderen?Er zijn zoveel mooie meditatievormen die je in contact brengen met wie je bent, wat je voelt en die het effect van de yogahoudingen versterken. Want meditatie is zoveel meer dan stil zitten op een kussentje. Dat alles deel ik graag met mijn leerlingen tijdens de lessen.

Xandra heeft diverse yogaopleidingen gedaan zoals de Yin yoga opleiding bij Stillness in yoga, een kinderyoga opleiding bij Arterre en de baby en peuteryoga bij de Jip&Jan yoga academie, een stoelyoga opleiding en de Raja yoga docentenopleiding.Naast het geven van yogalessen werkt ze als pedagogisch medewerker op een Sport BSO.

Wat leerlingen zeggen over Xandra


Danielle


Een aantal maanden neem ik nu deel aan de yoga en meditatieles van Xandra. Dit bevalt me heel erg goed, met name de afwisseling in de lessen en de prettige begeleiding van Xandra! Ik ga iedere week weer met veel plezier naar de les en slaap na afloop ook heerlijk.

Waardevol en inspirerend


Anne

De combinatie van hatha yoga en meditatie maken de lessen voor mij bijzonder en compleet. De professionele , opgewekte en met humor gegeven lessen zijn voor mij waardevol en inspirerend, ook al door de informatie die zij tussendoor geeft.

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet tevreden, meld je gewoon weer af
Twee proeflessen
€ 18,50

Neem contact op met Xandra (via Manon)

06 - 28 30 90 28
>