Yoga Nidra

Wil je ervaren hoe je dieper kunt ontspannen, beter gaat slapen en stress kunt verminderen? Doe dan mee met Yoga Nidra.

Yoga Nidra, dat letterlijk 'slaap van de yogi's' betekent, is een vorm van meditatie die leidt tot een diepe ontspanning van lichaam en geest. Tijdens de Yoga Nidra sessie word je op een systematische manier tot ontspanning gebracht. Je volgt de stem van de docent die jou door de oefening heen leidt. Je ervaart een diepe ontspanning op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. De ‘yogi slaap’ versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Je komt in een toestand tussen waken en slapen in, een ontvankelijke staat van zijn, waarin oude patronen en spanningen die je onbewust vasthoudt, worden opgelost. Tijdens de yoga Nidra plaats je een positief besluit – Sankalpa - in je open bewustzijn, een besluit dat richting geeft. Daarna kom je terug uit de Yoga Nidra.

De opbouw van de les: we starten met een korte meditatie, doen een aantal losmaakoefeningen en een ademhaling/concentratie-oefening. Dit om ons voor te bereiden op de Yoga Nidra waarmee we daarna starten. We sluiten af met een kopje thee.

Geplande data

Data: vrijdag 6 oktober, 10 november, 15 december,  12 januari, 9 februari, 15 maart, 19 april, 24 mei

Tijdstip: 20.00 – 21.30 u

Docent: Annelies Devilee

Prijs: €17,50 per les. Neem je meteen 2 lessen? Dan is de korting €2,50 en betaal je €32,50. Wil je iemand meenemen? Ook dan krijg je korting en betaal je €32,50.

Verras iemand en doe de tweede boeking kado!

>