Home

Zomeryoga in het bos

De zon komt op achter de bomen, je voelt het koele zand onder je voeten, de wind waait door de bladeren van de bomen, je ruikt de frisse lucht en hoort de vogels zingen. Ingrediënten die een yogales in het bos bijzonder maken! Laat je verrassen, doe gemakkelijke kleding aan en neem een strandlaken of mat mee. Elke les staat op zichzelf en iedereen is welkom, zonder of met yoga-ervaring.

Praktische informatie:

Op zaterdag, bij mooi weer, van mei t/m september van 10.00 -11.15 uur, €12,-per les (contant). Verzamelen parkeerplaats restaurant Klein Zwitserland, Traaij 295, Driebergen
Meld je aan voor de 'zomeryoga bos mailinglijst' door een mail te sturen. Je ontvangt dan een mail als er les is. Je hoort dan ook welke docent de les zal geven.

Zomeryoga op het strand

De zon komt op achter de duinen, je voelt het koele zand onder je voeten en je ruikt de frisse zeewind. Kortom, alle ingrediënten die een yogales op het strand bijzonder maken! Laat je verrassen, doe gemakkelijke kleding aan en neem een strandlaken mee. Na de les kun je nog een frisse ochtendduik maken in de zee of op het terras nagenieten met een drankje. Elke les staat op zichzelf en iedereen is welkom, zonder of met yoga-ervaring.

Praktische informatie:

Iedere zaterdag, bij droog weer, van mei t/m september van 9.30 -10.45 uur, €10,- per les (contant). Melita of Manon geeft de les. Verzamelen bij strandtent Millersbeach, Hoek laan van Poot/einde Savornin Lohmanlaan, strandslag 7, Kijkduin, Den Haag.
Meld je aan voor de 'zomeryoga strand mailinglijst' door een mail te sturen. Je ontvangt dan een mail als er wel/geen les is.

Ervaringen:

"Het is zaterdagochtend, ik ben blij opgestaan, straks ga ik een strandyoga les volgen, yoga op het strand, geeft zoveel extra's, het zand onder je voeten, het ruisen van de zee, de wind, de vogels maar dat niet alleen het zijn ook Manon en Melita die van elke strandyoga les iets bijzonders maken."
(Loes, verpleegkundige bij Parnassia)
"Manon heet ons welkom. Haar stem is haar kracht; ik ervaar direct rust. We starten met ons bewust te worden van de ochtendzon, zeewind en zand tussen onze tenen. Alle zintuigen staan op scherp. De zonnengroet is nu des te meer van toepassing. Manon spreekt de oefeningen in. Iedereen volgt in stilte. En we eindigen met een heerlijke ontspanning. Het cadeautje van de les. Zomeryoga van Manon; dat is vakantie in eigen land."
(Lies, Redacteur Mediabedrijf )
"Strand yoga is voor mij vrijheid, vrijheid van zelf bepalen wanneer ik wel of niet wil gaan. De ruimte, de zon, het zachte zand onder je voeten, soms een briesje wind en een enkele keer een druppel regen. Heerlijk! Elk jaar kijk ik weer uit naar het strand yoga seizoen. In de ochtend is het nog rustig op het strand en kun je optimaal de oefeningen ervaren en genieten van de rust en de natuur. Mijn weekend begint dan helemaal relaxed."
(Carin, natuurvoedingskundige)