Manon Verkerk - Weimar

Yogadocent Manon bij Vionté in Driebergen

Manon geeft Hatha-, Restorative, Mindfulness yoga en yoga nidra lessen. Zij is de eigenaresse van Vionté. Met al ruim 20 jaar leservaring zorgt ze voor beweging, rust en kijkt ze ook naar jou als persoon. Naar hoe yoga jou kan helpen.

More...

Ik was 20 jaar, studerend en vanuit interesse en nieuwsgierigheid ben ik een yogales gaan volgen. Er gebeurde iets van binnen, ik wist: dit is het! Ik voelde mijn hele lichaam van top tot teen bewogen en was geestelijk diep ontspannen. Gelijkertijd ervaarde ik zoveel energie! Yoga was vanaf dat moment een rustpunt in de week. Al snel merkte ik dat het op mijn dagelijkse leven een positieve uitwerking had. Ik wilde er meer van weten en na mijn studie begon ik aan de yogaopleiding.

Yoga is voor mij inmiddels veel meer geworden dan een rustpunt in de week. Het is een levenswijze geworden, een manier om de verbinding met meZelf te voelen en de diepere betekenis van het leven te ervaren. Wat er ook gebeurt in mijn leven, in mezelf voelt het altijd licht en liefdevol. In 2018 is mijn man overleden en merkte ik hoe waardevol dat is, als het fysiek en emotioneel even niet gaat, om die plek in mezelf te voelen. Een plek waar ik altijd naartoe kan gaan om uit te rusten en op te laden.

Dat is ook de essentie van mijn lessen. Door middel van oefeningen jou te laten thuiskomen in je lichaam en in jezelf. Je innerlijke bron van rust, licht en vrede te laten voelen. Elke les gaan we met een thema aan de slag dat je zal helpen om die verbinding met jezelf te ervaren en te verstevigen.

Manon heeft haar 4-jarige Hatha yoga opleiding gevolgd bij de Saswitha opleiding in Bilthoven. Bijscholingen: Dru yoga bij Dru Netherlands, Yoga en dans bij Samsara, Yoga Nidra en Restorative yoga bij Tonnie Goes. Manon heeft verder Yoga Nidra gedaan bij Maaike Chavanu. Naast yogadocent is Manon ook aura-en chakrareader en heeft haar 4-jarige opleiding gevolgd bij Annette van den Berg van de opleiding 'Effectieve intuïtie van Carolina Bont.'

Wat leerlingen zeggen over Manon

Thuiskomen bij mijzelf


Mireille Schrijfster en kinderrechtenspecialist

Manon helpt mij thuis te komen bij mijzelf. Haar yoga lessen hebben thema's die op magische wijze precies aansluiten bij wat ik op dat moment nodig heb: rust, zachtheid of juist kracht. Ze brengt mij van mijn hoofd in mijn lijf en laat mij daar steeds weer nieuwe ontdekkingen doen. Zo kom ik zwevend op of zinkend in talloze gedachten haar les binnen om ontspannen, vitaal en geaard weer naar buiten te gaan.

Plezierig en goed geordend


Joop Docent HBO

De lessen van Manon verlopen in een heel plezierige sfeer en zijn goed geordend. Je gaat steeds soepel en vanzelfsprekend naar de volgende oefening of houding. Manon begeleidt trefzeker met haar stem en soms doet ze houdingen voor. Je hebt nooit het idee dat je iets moet presteren maar wel dat je actief met de oefeningen bezig moet zijn. Dat is ook de uitdaging. Manon is een model voor haar leerlingen door de manier waarop ze met yoga omgaat.

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet happy, meld je gewoon weer af
Twee proeflessen
€ 18,50

Neem contact op met Manon

06 - 28 30 90 28
>