Marlous de Jong

Yoga docent Marlous bij Vionté in Driebergen

Marlous is Yin yogadocent. Ze houdt ervan om op een ontspannen manier je steeds verder te laten komen. Mindful staat ze in de les en begeleidt je persoonlijk in een houding. Leuk om te weten is dat Marlous ook voor de klas staat in het basisonderwijs.

More...

“Een aantal jaar geleden ben ik terecht gekomen in een burn-out. Tijdens het herstel hiervan werd ik gewezen op yoga. Voornamelijk ook omdat andere sporten op dat moment niet haalbaar waren heb ik mijn eerste stap op een yogamat gezet. Yin yoga was enorm confronterend omdat ik zoveel spanning in mijn lichaam voelde. De eerste paar lessen waren geen pretje. Maar al snel merkte ik dat de yin yoga me veel rust bracht. Ik was verkocht en wilde anderen ook laten ervaren hoe yin yoga mij heeft geholpen. Zodoende ben ik met mijn eerste yoga opleiding begonnen.

Yoga betekent een moment voor mezelf. Juist in drukke periodes zoek ik vaker mijn mat of een yogales op. Daarnaast is het naar binnen keren, vanuit mijn hoofd in mijn lichaam, voor mij heel erg belangrijk. Ik leer mijn lichaam en mijn grenzen beter voelen en weet zo beter wat ik nodig heb. Hier kan ik dan ook naast de mat naar handelen.

In mijn yogales vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Ik geef subtiele aanwijzingen die er voor zorgen beter los te laten en je lichaam beter te voelen. Ik werk volgens de 5 elementen vanuit de Chinese geneeskunde. Daarnaast verweef ik altijd mindfulness in mijn lessen; juist omdat je in de stilte van een yin houding heel goed een mindful houding kunt ontwikkelen. “ 

Marlous heeft de Yin yoga docenten opleiding gedaan bij de Aalo en de de Yin yoga/mindfulness opleiding bij Stilnessyoga in Doorn. Ook heeft ze de docenten opleiding Aerial yoga bij Ulu yoga gedaan op Koh Phangan in Thailand. Marlous volgt tevens de opleiding Meridian based yang flow bij Stillnessinyoga in Doorn.

Wat anderen zeggen over Marlous...

Verslaafd aan yin


Barbara Wetenschapper

Marlous heeft mij verslaafd gemaakt aan yin. Met yin yoga krijgt je lichaam de kans om een diepe stretch te ervaren, heerlijk om de stress van sport of gewoon zelfs het dagelijks leven te laten wegvloeien. Marlous vrolijke, enthousiaste en diep empathische persoonlijkheid maakt het allemaal nog veel beter, ze voelt iedereen goed aan, en zorgt voor een veilige en fijne sfeer.

Aanrader!


Stephanie Holistisch leefstijlcoach

Wat een fijne yin lessen verzorgd Marlous, het doet me elke keer weer goed als ik bij haar ben geweest! Wat ik zo fijn vind is dat ze er echt is tijdens de les en je naast de yogales ook ondersteund doordat ze haar handen op je rug plaatst tijdens bepaalde houdingen waarbij het niet gaat om verder in de houding te gaan maar meer om meer los te laten en echt te voelen. Aanrader!

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet happy, meld je gewoon weer af
Twee proeflessen
€ 18,50

Neem contact op met Marlous

06 - 34 33 32 34
>