Mirjam Meeuwsen

Mirjam geeft bij Vionté Hatha yoga en Hatha & Restorative yoga. Sinds 2017 is zij yogadocente en geeft met veel plezier verschillende vormen van yoga. Met haar rust en energie neemt ze je mee in de beweging, de ontspanning en de stilte. Haar lessen zijn gevarieerd en toegankelijk. Mirjam werkt naast yogadocente als Coach & Counselor.

More...

Yoga is sinds 2008 niet meer weg te denken uit mijn leven. Yoga heeft mij vooral lichaamsbewustzijn, ontspanning en balans gebracht. Na mijn 2e burn-out ben ik begonnen met het volgen van yogalessen. Ik leefde veel in mijn hoofd en niet in mijn lijf. Mede door de yoga ben ik mijn eigen lichaam veel beter gaan leren kennen. Waar liggen mijn grenzen, hoe voel ik me, welke emoties ervaar ik, waar voel ik deze in mijn lijf, welke signalen geeft mijn lichaam af? Welke behoeftes en verlangens heb IK in plaats van wat verwacht de ander van mij (pleasen was mijn 2e natuur). Ik ben steeds dichter bij mijn eigen essentie gekomen.

Na 17 jaar gewerkt te hebben als HR Adviseur bij de Rabobank kreeg ik een kans om op een fijne manier uit de organisatie te gaan. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen om mijn eigen hart en instinct te gaan volgen. Dit was het moment waarop ik mijn yogaopleiding ben gaan volgen en als zelfstandig coach ben gestart. Ik voelde al een tijd het verlangen om zelf yogalessen te geven en alle positieve effecten van yoga te delen. Ook wilde ik yoga toegankelijk maken voor iedereen. Het geeft mij veel voldoening om mensen nog meer in hun kracht zetten als coach en als yogadocente. In mijn lessen creëer ik een warme veilige sfeer en vind ik persoonlijke aandacht belangrijk. Mildheid voor jezelf en lichaamsbewustzijn staan centraal. Ik werk soms met thema’s en met de 5 elementen vanuit de Chinese geneeskunde. Het allerbelangrijkste vind ik dat mensen weer bewust aandacht hebben voor zichzelf en het contact met zichzelf versterken. 

Mirjam heeft haar Yin Yoga en Vinyasa Yoga opleiding gevolgd bij Kata van Doesselaar in Spanje. Bijscholing: Acu Yin Yoga Teachertraining bij Kata van Doesselaar. Foundational Sequencing Course van Marlene Henny. Ze heeft de jaartraining werken met Lichaamstaal voor professionals gevolgd bij de Alchemist. Naast yogadocent is Mirjam ook Coach & Counselor. Ze heeft de 3-jarige opleiding Master Coach & Counselor gevolgd bij het Europees Instituut (nu Coach College De Baak).

Wat leerlingen zeggen over Mirjam

Aandacht voor mezelf


Karin Business Manager

Mirjam is een ervaren gepassioneerde yogadocente. Ze richt zich met al haar aandacht op haar yogi’s. Mirjam haar les is elke keer weer een rustpunt in mijn hectische bestaan, waarbij ik leer om aandacht te hebben voor mezelf en te zorgen voor mijn innerlijke balans. De yogales is echt een cadeautje voor mezelf!

Ik leer mijn lijf steeds beter kennen


Vivienne Learning & Development Specialist

De yogalessen van Mirjam vind ik superfijn! Mirjam beweegt met je mee en speelt in op jouw behoeften, meer yin of juist meer yang of gewoon hatha. Daarbij wordt het nooit saai, omdat Mirjam elke les weer een nieuw programma aan oefeningen bedenkt, afgestemd op jouw behoeften.

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet tevreden, meld je gewoon weer af
Twee proeflessen
€ 18,50

Neem contact op met Mirjam

>