Home

Docenten

Manon Verkerk - Weimar

Eigenaresse van Vionté dat betekent; vitaliteit, ontspanning, expressie. Manon geeft sinds 2002 les en heeft haar 4-jarige Hatha yoga opleiding gevolgd bij de Saswitha opleiding in Bilthoven. Bijscholing: Dru yoga bij Dru Netherlands en Yoga en dans bij Samsara. Manon heeft bij de Kleine Tiki de opleiding kunstzinnig werken in dans, drama en beweging gevolgd. Naast bewegingsdocent is Manon ook aura-en chakrareader en heeft haar 4-jarige opleiding gevolgd bij Annette van den Berg aan de opleiding 'Effectieve intuïtie van Caroline Bont.'

Marlous de Jong

Marlous is Yin yogadocent en werkt tevens in het basisonderwijs waar ze voor de klas staat. Zij heeft de Yin yoga docenten opleiding gedaan bij de Aalo en de de Yin yoga/mindfulness opleiding bij Stilnessyoga in Doorn.

Marjolein de Kwaasteniet

Marjolein heeft haar opleiding tot yogadocent gevolgd bij de vierjarige docentenopleiding Yoga & Vedanta. Ze combineert hatha yoga met meditatie en laat zich inspireren door de wijsheid uit het zenboeddhisme.

Annelies Devilee

Annelies heeft haar 4-jarige yoga-opleiding gevolgd bij Stichting Raja-Yoga in Nieuwegein. Op dit moment doet ze de vervolgopleiding. Ze heeft de bijscholing 'yoga en beweging aan ouderen' bij Samsara Yoga gevolgd. Alsook bijscholingen in oude Indische Yogateksten zoals de Upanishads en de Bhagawad Gita o.a bij Ajata Stam en Wim van de Laar.

Annelies werkt tevens als begeleider op een ontmoetingscentrum voor ouderen met dementie.