Home

Docenten

Manon Verkerk - Weimar

Eigenaresse van Vionté dat betekent; vitaliteit, ontspanning, expressie. Manon geeft sinds 2002 les en heeft haar 4-jarige Hatha yoga opleiding gevolgd bij de Saswitha opleiding in Bilthoven. Bijscholing: Dru yoga bij Dru Netherlands en Yoga en dans bij Samsara. Manon heeft bij de Kleine Tiki de opleiding kunstzinnig werken in dans, drama en beweging gevolgd. Naast bewegingsdocent is Manon ook aura-en chakrareader en heeft haar 4-jarige opleiding gevolgd bij Annette van den Berg aan de opleiding 'Effectieve intuïtie van Caroline Bont.'

Marlous de Jong

Marlous is Yin yogadocent en werkt tevens in het basisonderwijs waar ze voor de klas staat. Zij heeft de Yin yoga docenten opleiding gedaan bij de Aalo en de de Yin yoga/mindfulness opleiding bij Stilnessyoga in Doorn.

Mariette van Wessem

Mariette is Vinyasa en hatha yoga docent en heeft haar diploma behaald in Nicaragua in 2013 bij de Amerikaanse docente Kimberly Waugh. Verder werkt Mariette als vestigingsdirecteur bij JINC.

Yolande Kylstra

Yolande is Hatha yogadocent (saswitha traditie) en heeft een eigen praktijk als logopedist en adem-en ontspanningstherapeut.