Mariette van Wessem

 In de Vinyasa Yoga lessen van Mariette ervaar je genuanceerd jouw fysieke en mentale ruimte. Een gedoseerde balans tussen spanning en ontspanning. Een afgestemde afwisseling tussen actieve en passieve houdingen. Dit alles in een natuurlijke flow waarbij je verrast wordt door jezelf, de les, de humor, speelsheid en verdieping met jouw ware zijn.

More...

Toen ik na mijn studie rechten startte met mijn eerste ' echte' baan bij een grote corporate in 2008 startte ik tegelijkertijd met yoga bij een kleinschalige vinyasa yoga studio in Amsterdam. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met yoga en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in yoga; de beoefening hiervan, het effect hiervan op mijn fysieke en mentale zijn en vanuit de diepe hart connectie die ik hierbij voelde ben ik in 2013 les gaan geven. Hiermee is yoga een onderdeel van mijn dagelijkse leven en daarmee een levensstijl geworden. In mijn dagelijkse bestaan met een intensieve directie baan en jong gezin met drie kleine kinderen wordt er vaak een beroep gedaan op mijn organisatiekracht waarbij ik mijn hoofd veelvuldig gebruik. Yoga helpt mij om te verstillen, te vertragen, te voelen. Voor mij betekent het dat ik meer 'heel' kan zijn, meer volledig mijzelf in plaats van alleen een ' wandelend hoofd' .

Juist doordat ik de snelle rationele wereld zo goed ken en ik zelf ervaar hoeveel yoga toevoegt aan dit -in mijn optiek- soms wat vluchtige bestaan merk ik dat ik goed de verbinding kan leggen tussen deze twee werelden. In mijn lessen ervaar je dan ook hoe je juist door yoga niet zweeft maar je jezelf met beide voeten weer op de grond voelt staan. De lessen worden opgebouwd rondom een bepaald thema en er zit een opbouw in qua intensiteit, we starten rustig, bouwen op naar een bepaalde houding en bouwen dan weer rustig af."

Mariette heeft in 2013 in Nicaragua een 300 uur yoga vinyasa docent opleiding afgerond. De Amerikaanse Kimberley Waugh was haar zeer ervaren en inspirerende leermeester.

Wat leerlingen zeggen over Mariette

Een dikke aanrader deze lessen!


Sasja

“De yogalessen van Mariëtte zijn van harte aan te bevelen. Elke les is weer anders, maar altijd vol aandacht en met de juiste balans tussen aan- en ontspanning. Mariëtte weet je zintuigen te prikkelen waardoor de les nog efficiënter en prettiger wordt. Tijdens de lessen speelt Marriëtte in op de behoefte van de groep, en verliest daarbij het individu niet uit het oog. Kortom een dikke aanrader deze lessen!”


Janneke HR manager

“Marriet geeft fijne energieke yoga lessen; heeft aandacht voor de groep en individuele deelnemers. Ze wisselt tempo oefeningen en rustiger onderdelen af, wat een mooie balans geeft. Haar ervaring en persoonlijkheid maken haar lessen uitdagend en met een vrolijke noot.”

Vraag twee proeflessen aan

  • Proef of je de klik hebt
  • 2 weken aaneengesloten uitproberen
  • Niet tevreden, meld je gewoon weer af
Twee proeflessen
€ 18,50

Neem contact op met Mariette

>